BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 31 martie 2010

One forbidden love..


Ce simti cand ti se spune"Uita`l."? Ce simti cand ti se spune"Nu te merita."?.Ce simti cand ti se spune"Nu o sa mearga niciodata."?Cu toate piedicile care iti stau in cale te indragosesti in mod neconditionat si irevocabil de"el".

Cum e cand vezi ca totusi te evita si nu vrea sa te priveasca in ochi?Ca ma apoi sa te salveze de la ceva care ar fi trebuit sa se intample.In mod neexplicat el e acolo.Pentru tine.Apoi incerci sa`l faci sa iti vorbeasca despre el, despre cum s`a intamplat asta iar el iti spune ca "Iti place sa fi dezamagita."Nu vrea sa iti vorbeasca.Nu vrea sa`i fi prietena.Urmeaza noptile in care il visezi si`l vrei alaturi.

Cum vezi ca el nu`i asa cum pare a fi? Cand "el" iti arata o alta fata plina de mistere ascunse.Il accepti? Il iubesti in continuare nepasandu`ti de viata lui?Cum e cand el iti arata alta lume..Lumea lui? Cum e cand iti arata cele mai mari secrete, cele mai extraordinare locuri,lucruri pe care nu sperai ca le vei vedea vreodata.

Cum e cand te trezesti cu el in camera si`ti spune ca ii place sa te vada dormind?Ce simti cand te saruta? De ce nu vrea sa te transforme sa fii ca el? Tu ii spui ca`l iubesti insa nu intege ca viata te smulge cu fiecare secunda din bratele lui.El nu intelege ca tu esti ..OM!

Apoi urmeaza zile frumoase in care totul pare incredibil.El e langa tine, mereu .Apoi intr`o zi nu mai suporti si ii spui ca vrei sa fii ca el.Si vrei asta pentru ca sa fii langa el mereu.Si`o seara te hotarasti sa`i spui "Nu poti sa ma portejezi mereu.O sa ne desparta ceva odata.Va fi un accident, o boala sau batranetea, cata vreme sunt om.singura solutie este sa ma transformi." Apoi el iti spune cu o raceala in glas ca "nu ar fi o solutie,ci o tragedie".Te saruta, iti spune noapte buna si apoi ii spui ca il iubesti.

A doua zi va vedeti intr`o padure.Speri din tot sufletul ca va fi bine.Si el iti spune ca pleaca.Il rogi sa mergi cu el oriunde s`ar duce."Nu te vreau langa mine."Asta schimba cu mult lucrurile.Iti promite ca o sa fie ca si cum nu ar fi existat niciodata.Nu`ti pasa si incerci disperata sa`l faci sa stea."Daca o faci pentru sufletul meu ia`l.Nu`l vreau daca nu te am pe tine."Apoi iti spune Adio si dispare subit.Alergi dupa el incercand sa`l prinzi din urma, sa`l faci sa stea. Obosesti, te asezi si incepi sa plangi.Simti cum o durere iti strapunge sufletul.El chiar a plecat?!

Un alt prieten incerca sa te ajute sa depasesti momentul.Si el te iubea dar tu nu`l vedeai decat ca un bun prieten."Trebuie sa inveti sa iubesti ceea ce iti face bine." Trebuie, dar cum sa faci asta?

Zilele treceau si simteai cum tot universul tau a disparut odata cu plecarea lui.In pieptul tau a ramas o gaura imensa.Si el ti se arata din cand in cand.Faceai tot felul de lucruri extreme pentru ca el sa apara din nou langa tine sa te salveze.Pana cand intr`o zi unul din lucuri te`a adus aproape de moarte.El crezandu`te moarta inceaca sa piara si el.Tu afli si mergi sa`l salvezi.Esti in stare sa iti dai propria viata pentru el.Apoi iti spune ca.."tu esti totul pentru mine.Totul."

Trebuie sa te transforme ca sa il ai alaturi toata viata.Iti cere timp.5 ani..sunt multi... 3 ani.

Esti asa incapatanata.

Ce faci cand iti pune o conditie? O singura conditie si iti va oferii eterninatea.Te va transforma.Chiar el o va face. Ce faci? O singura conditie. "Marita`te cu mine,Bella"

0 comentarii: