BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 7 decembrie 2009

Unde cauti tu Iubirea?!



Cam care ar fi dupa tine locurile potrivite unde poti gasi putina iubire?Unde ai cauta prima data daca te`ai trezi intr`o dimineata si ti`ai da seama ca ai nevoie de iubire mai presus decat aerul, ca viata ta e goala fara ea si ca nu mai poti respira.Ca iubirea e oxigenul tau.Unde ai cauta sa gasesti cateva secunde de iubire, unde ai privi sa admiri cateva imagini de iubire?


Ai pleca departe, ai fugi spre ceva infinit, ai vrea sa prinzi iubirea in bratze sa nu`i mai dai drumu ,sa o faci parte din tine.Pentru asta visezi la idealuri.Pentru asta ai impresia ca iubirea e mai departe de tine decat e cerul. Si deasta spui fara pic de speranta"n`am sa o gasesc niciodata"


GRESESTI! Iubirea e peste tot.Trebuie sa te uiti atent.Si ai sa o gasesti.


Iubirea e in primul sarut, iubirea e in prima privire duioasa, iubirea e in prima strangere de mana, e in primele tale fotografii, e in prima raza de soare.Iubirea e in murmurul vantului, e in valurile marii.Iubirea e in parfumul al florilor de mai, in gustul dulce al cireselor , in frumusetea florii de liliac.Iubirea o poti gasii in culori, o poti gasi intr`o zi de vara , iubirea o poti gasi pe coridorul scolii, in parcul din fata blocului, o poti gasii pe o banca, intr`o scara de bloc sau chiar la tine acasa.Iubirea e in ochii persoanei iubite, in cuvintele ei. Iubirea o gasesti exact cand nici nu te astepti .Iubirea te impinge in visare, iubirea te trezeste la realitate.Tot ea te impinge sa faci gesturi la care nici nu te asteptai.Iubirea te invata ce e ala regret, ce e un sacrificiu, iubirea te invata sa fii fericit, iubirea te ridica la cer iubirea te imbata parfumul bucuriei si`ti da cele mai frumoase sentimente de pe pamant,iubirea iti creeaza propriul paradis, iubirea te invata sa Iubesti....IUBIREA TE FACE SA FII OM! Iubirea e cel mai bun prieten al tau.Iubirea?! Cum ?! Inca nu ai gasit`o? Tot ce trebuie sa faci e sa te privesti in oglinda.Iata.Ai gasit`o.de ce?! Pentru ca adevarata iubire se afla in tine.Adevarata iubire se afla in noi:x

0 comentarii: